Skincare Image

Maak nu een afspraak
Bel +31(0)20 2611438

Producten


emerginC

EmerginC beschikt over een uitgebreide lijn van actieve, geavanceerde cosmeceuticals en professionele behandelingen gericht op huidherstel, huidverbetering en anti-aging en is het te vinden in Amerika's absolute topspa's en resorts. Sinds 2010 is het merk ook in Nederland verkrijgbaar!

EmerginC producten bevatten uitsluitend vitaminen, antioxidanten, fruitzuren, mineralen, peptiden, enzymen en pure, botanische extracten in hoge concentraties; waar mogelijk van natuurzuivere bron. Er worden alleen huideigen en/of natuuridentieke anti-age werkstoffen gebruikt.

  • vrij van kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen
  • bevat geen parabenen, minerale olien en dierlijke ingredienten
  • hoge concentraties en elkaar versterkende combinaties werkstoffen
  • dierproefvrij
  • verpakkingen van 100% gerecycled/FSC gecertificeerd papier en plantaardige inkt

 

 

 


emerginC Scientific Organics

De emerginC Scientific Organics zijn (net als de 'gewone' emerginC producten)100% natuurlijk en vrij van parabenen, minerale olien, kunstmatige kleur- en geurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen. Daarnaast is minimaal 70% van de ingredienten in elk Scientific Organic product van organische herkomst.

Actieve, antioxidantrijke plantextracten en fyto-nutrienten zoals spirulina,kombucha, goji bes, stamcellen uit druiven, pycnogenol, witte en groene theeen alg- en zeewierextracten vormen dan ook de basis van de productlijn.

Omdat emerginC niet alleen bewust wil omgaan met de huid, maar ook met de natuur, wordt voor elk verkocht emerginC Scientific Organic product een boom gepland. emerginC is dan ook partner van Plant-It 2020, een non-profit organisatie die wereldwijd bomen plant voor organisaties die iets terug willen doen voor het milieu.

 

 

 

 

O.P.I.

OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio's in Hollywood.

OPI is op dit moment in ruim 100 landen verkrijgbaar en is op de professionele markt in Amerika nummer 1. De hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.


 

 

 

 

Pure Inventions - a pure shot of antioxidants

Door voedingsdeskundigen, hoog geconcentreerde antioxidant extracten die een simpel glas water veranderen in een heerlijk beautydrankje met de antioxidantkracht van 15 koppen groene thee zonder calorieën, suiker of kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Gezoet met stevia, dat de bloedsuikerspiegel niet beinvloedt en geen calorieen of koolhydraten bevat. De antioxidant extracten geven een glas water niet alleen een lekker smaakje, maar voorzien meteen in de dagelijks benodigde dosis antioxidanten. Goed voor de gezondheid en de huid; en ideaal voor wie moeite heeft voldoende water te drinken.De producten die worden gebruikt zijn uitsluitend natuurlijk, niet op dieren getest en milieuvriendelijk.

Skincare Image

Contactgegevens

Hoogte Kadijk 38
1018 BM Amsterdam
Tel nr. +31(0)20 2611438
www.skincareamsterdam.com
Facebook SKINCARE by STEFANIE WINTER

Boek online


[email protected]

Route